• header-verzekeraars
  • header-apothekers

Kies zelf welke rapporten u ontvangt

Wist u dat u via CHA-Online zelf kunt kiezen welke retourinformatie u van CHA ontvangt? Als u bent ingelogd in CHA-Online, klikt u rechts boven op het tandwieltje en kiest u voor Beheer rapporten.  In het scherm wat dan opent kunt u per rapport kiezen of u wilt dat CHA dit voor u aanmaakt, naar u mailt of alleen op CHA-Online zet.

AP305

AP305-bestanden zijn computer-bestanden met daarin de retourinformatie van verzekeraars. Dit zijn geen leesbare overzichten, maar bestanden die u in uw AIS kunt inlezen om de prijscorrecties en afkeuringen te zien. Indien u gebruik maakt van het Zeker-Traject vangen wij de prijscorrecties voor u op en kunt u deze bestanden niet verwerken.

Verwerkingsverslag

Het verwerkingsverslag is de leesbare variant van de AP305. U vindt hier dezelfde informatie maar dan goed leesbaar en handig voor u gepresenteerd. U ziet direct de reden waarom een declaratie is afgewezen en met behulp van de informatie in de PDF kunt u snel een herdeclaratie in uw AIS aanmaken. De prijscorrecties worden door ons in een apart Excel-bestand geleverd zodat u deze ook kunt gebruiken voor uw eigen analyse.

Nieuwsbrief CHA

CHA verzamelt iedere maand het belangrijkste nieuws over alle zaken die relevant zijn voor uw declaraties. Rond de 20e van de maand bundelen wij dit in onze Nieuwsbrief. Zo blijft u op de hoogte van aangepaste vergoedingsregelingen, gewijzigde prijsafspraken en krijgt u tips om correcte declaraties in te sturen zodat u minder tijd kwijt bent aan uw administratie.

Button nieuws