HomeTrajectenOver onsNieuwsContactCHA-Online
Inschrijven Nieuwsbrief
Samen
naar
zorgeloze
zorg
Als uw administratieve partner zorgen wij ervoor dat uw kostbare tijd beschikbaar blijft. En dat uw patiënt de beste zorg krijgt. Wij werken dagelijks aan de verbetering van onze dienstverlening, zodat we samen met u het verschil kunnen maken in de zorg.
Samenwerking
CHA & Infomedics
Sinds februari 2021 is CHA een zusterbedrijf van Infomedics. Infomedics is een solide – volledig privacy proof – IT gedreven organisatie met meer dan 8.500 aangesloten zorgaanbieders met één doel: het realiseren van zorgeloze zorg. Infomedics is de partner voor de eerstelijns extramurale zorgaanbieders (in de mondzorg, paramedische zorg, de farmacie en de hulpmiddelen) om de facturering en het debiteurenbeheer uit handen te nemen. Samen met Infomedics bieden wij u onze financiële oplossingen.
Apothekers
CHA zorgt voor een efficiënt declaratieproces voor apothekers. Dit bieden wij aan in drie verschillende trajecten waardoor het declareren nog gemakkelijker wordt en uw administratie maximaal wordt ondersteund. Een goedlopend declaratietraject zorgt voor een tijdige betaling en helpt u om de administratielast in uw praktijk te beperken. Daarnaast kunt u veel waardevolle informatie uit uw declaraties halen. Wij richten ons op:
Wie zijn we?
Wij geloven dat iedereen recht heeft op de beste zorg. Om dit in uw praktijk te kunnen leveren, heeft u tijd nodig. Uw tijd is kostbaar en bent u liever niet kwijt aan uw administratie. Wij kunnen u hierbij ondersteunen door het declaratieproces van u over te nemen.

Om u maximaal te kunnen ondersteunen, werken wij vanaf 2021 samen met Infomedics. Dankzij deze samenwerking kunnen wij u volledig blijven ondersteunen bij uw administratieve processen. Zo verminderen we gezamenlijk uw administratieve lasten waardoor uw kostbare tijd beschikbaar blijft. Tijd die u kan besteden aan het leveren van de beste zorg aan de patiënt in uw praktijk!
Clearing House Apothekers (CHA) is al 30 jaar dé landelijke expert op het gebied van farmaciedeclaraties.
Werken bij CHA
Versterk ons team met jouw talent! Bij CHA werken we met een enthousiast en ambitieus team.
We doen het samen! Onze vacatures vind je via onderstaande button.
Bekijk de vacatures op infomedics.nl
Ik ben begonnen bij CHA toen het nog uit een vijftal medewerkers bestond. Inmiddels werk ik er al 30 jaar! In de loop der jaren heb ik de kans gekregen mijzelf te verdiepen in diverse functies binnen het bedrijf, van ondersteunend tot leidinggevend. Dit is dan ook een van de redenen waarom CHA een mooi bedrijf is: groei wordt gestimuleerd! Dagelijks werken we met een gespecialiseerd team om het declaratieproces van de apotheker makkelijker te maken en hen van de administratieve lasten te verlichten. Er is geen dag die hetzelfde verloopt. De ene dag ben ik bezig met het beantwoorden van binnengekomen e-mails en de andere dag heb ik verschillende overleggen gepland staan met collega’s van ICT of declaratiespecialisten van zorgverzekeraars. Met elkaar zorgen we voor een goede sfeer binnen het bedrijf. En dankzij de kantinesessies blijven we op de hoogte van alle ontwikkelingen binnen het bedrijf. En natuurlijk kunnen de borrels niet ontbreken.
Koos Augustijn, Business Analist
Als klantexpert ben ik dagelijks in contact met onze klanten. Zo ben ik de ene dag bezig met het beantwoorden van inkomende telefoongesprekken en de andere dag begeleid ik nieuwe klanten door ons declaratieplatform. De lijnen binnen de organisatie zijn kort. Hierdoor kunnen we snel met elkaar schakelen en helpen we elkaar waar nodig. Onze prioriteit is om de klanten zo goed mogelijk te helpen. Als team zijn we dan ook goed op elkaar ingespeeld om elkaar bij vragen te helpen. Ik werk al 10 jaar met veel plezier voor CHA. Dankzij de terugkerende kantinesessies worden we op de hoogte gebracht over de ontwikkelingen van het bedrijf.
Melissa van der Harst, Klantexpert
Copyright © 2022
Clearing House Apothekers
Website created by Clic.nl
Hartelijk dank voor uw aanvraag!
Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Als u in de tussentijd vragen heeft, dan kunt u contact opnemen met onze Servicedesk via 070 411 22 20.
Hartelijk dank voor uw aanvraag!
Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Als u in de tussentijd vragen heeft, dan kunt u contact opnemen met onze Servicedesk via 070 411 22 20.