header-home apothekers verzekeraars

Instellen gebruikersaccounts CHA-Online

op .

U kunt via het beheeraccount van CHA-Online zelf bepalen wie er binnen uw praktijk toegang heeft en welke rol deze persoon krijgt. Hiermee houdt u grip op de gegevens die medewerkers en/of uw boekhouder in kunnen zien. Er zijn vijf verschillende gebruikersrollen:

  • Financieel: met deze rol ziet iemand geen persoonsgegevens en kunnen er geen herdeclaraties worden ingediend.
  • Raadpleger: met deze rol kan iemand alle gegevens inzien, geen herdeclaraties insturen, maar wel declaraties crediteren.
  • Medewerker: met deze rol ziet iemand alle gegevens, maar kunnen er geen grote hoeveelheden herdeclaraties (bulk-acties) worden uitgevoerd.
  • Teamleider: met deze rol heeft iemand alle rechten.
  • Beheerder: met deze rol kan iemand in het beheeraccount van CHA-Online gebruikersaccounts aanmaken, muteren of verwijderen.

Instellen beheeraccount CHA-Online
Om persoonlijke accounts aan te kunnen maken, wijzigen of te (de)activeren, moet er éénmalig een beheeraccount ingesteld worden. Heeft u nog geen actief beheeraccount, neem dan contact op met Systeembeheer om het account in te stellen. Stuur hiervoor een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Voor een instructie om een gebruikersaccount aan te maken, te wijzigen of te (de)activeren, klikt u hier.

Button nieuws