header-home apothekers verzekeraars

Nieuw in CHA-Online: raadpleegaccount 

op .

Aanstaande dinsdag is er een weer een release van CHA-Online. Naast enkele technische aanpassingen, is het vanaf dan ook mogelijk om een nieuwe rol toe te kennen binnen de beheerapplicatie van CHA-Online. Het gaat in dit geval om een rol om gegevens in CHA-Online te raadplegen; er kunnen verder geen acties worden uitgevoerd.

Er zijn vanaf dinsdag vijf verschillende gebruikersrollen te kiezen voor persoonlijke accounts:

  • Financieel: met deze rol ziet iemand geen persoonsgegevens en kunnen er geen herdeclaraties worden ingediend.
  • Raadpleger: met deze rol kan iemand alle gegevens inzien, maar geen acties uitvoeren.
  • Medewerker: met deze rol ziet iemand alle gegevens, maar kunnen er geen grote herdeclaraties (bulk-acties) worden uitgevoerd.
  • Teamleider: met deze rol heeft iemand alle rechten
  • Beheerder: met deze rol kan iemand in het beheeraccount van CHA-Online gebruikersaccounts aanmaken, muteren of verwijderen.

U kunt meer lezen over het gebruik van persoonlijke accounts op onze website.

Instellen beheeraccount
Om persoonlijke accounts aan te kunnen maken, wijzigen of (de)activeren, moet er éénmalig een beheeraccount ingesteld worden. Heeft u nog geen actief beheeraccount, neem dan contact op met de Servicedesk om het account in te stellen. Dit kan tijdens kantoortijden op telefoonnummer 070 – 411 22 20 of stuur ons een e-mail op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. om door te geven wanneer wij u kunnen bellen.

Voor een instructie om gebruikersaccount aan te maken, te wijzigen of te (de)activeren, klikt u hier.

Maakt u nog geen gebruik van CHA-Online en wilt u hier meer over weten? Neem dan contact op met de afdeling Servicedesk via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefoonnummer 070 – 411 22 20.

Button nieuws