header-home apothekers verzekeraars

CHA-Online Groepsapplicatie

op .

Deze week lanceren wij de CHA-Online Groepsapplicatie. Dit is een nieuwe versie van CHA-Online specifiek voor ketens en apotheken die gezamenlijk hun administratie bijhouden.

Als u inlogt met een groepsaccount krijgt u direct toegang tot de declaraties en Actielijsten van alle aangesloten apotheken. U hoeft dus niet meer van praktijk te wisselen, maar kan vanuit de centrale administratie direct aan de slag met gebundelde Actielijsten. 

In deze groepsapplicatie introduceren we ook snelfilters zodat u gemakkelijk specifieke Acties kunt opzoeken. Zo kunt u bijvoorbeeld een snelfilter maken met alle CHA-verzekeraars om een overzicht te krijgen in de acties die voor de 9e verwerkt moeten worden. Of u kunt de bij u aangesloten praktijken verdelen over verschillende filters om zo het werk tussen collega's te verdelen.

Om u een eerste indruk van het nieuwe CHA-Online te geven, kunt u hier een voorbeeld van de snelfilters zien, en hier een voorbeeld van de centrale verzendlijst

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van CHA-Online? Neemt u dan contact op met onze Servicedesk via telefoonnummer 070 - 411 22 20 of per e-mail via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Button nieuws