header-home apothekers verzekeraars

Declaratieregels uitsluiten via CHA-Online

op .

De declaratie van een verstrekking bestaat uit een set van meerdere losse declaratieregels. Bij de verwerking wordt zo'n set altijd in zijn geheel goedgekeurd of afgekeurd. Soms kan de afkeuring van een declaratie alleen worden opgelost door een van de declaratieregels niet mee te sturen in de herdeclaratie. 

Dit kunt u via CHA-Online doen bij de Declaratie-acties. U kiest de declaratie van het onderdeel dat u niet wilt declareren en klikt op de knop Declaratie uitsluiten. Daarna verwerkt u de andere meldingen uit de set. Op uw Verzendlijst ziet u als actie declaratieset is gewijzigd. Voordat u de herdeclaratie instuurt, kunt controleren of de wijziging correct is door op die regel te klikken. Na deze controle dient u de herdeclaratie in. Wij zorgen er dan voor dat de uitgesloten regel wordt geparkeerd en de rest van de herdeclaratie correct wordt ingestuurd.
Let u hierbij wel op: na het verzenden van de herdeclaraties kan een uitsluiting niet meer ongedaan worden gemaakt. 

Hebt u vragen over CHA-Online of het indienen van herdeclaraties? Neemt u dan contact op met onze Servicedesk via telefoonnummer 070 - 411 22 20 of per e-mail via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Button nieuws