HomeTrajectenOver onsNieuwsContactCHA-Online
Zeker-Traject
Wij
nemen
het
prijsrisico
van
u
over!
Hierdoor
wordt
u
niet
verrast
door
een
lagere
uitbetaling
door
de
zorgverzekeraar.
Terug naar overzicht
CHA controleert, op basis van uw prijsafspraken, bij al uw declaraties of u het juiste bedrag heeft gedeclareerd. Daarna nemen wij de declaraties tijdelijk van u over en betalen u in één gebundelde betaling na 19 dagen uit. Alleen afgekeurde declaraties worden nog met u verrekend. Dit betekent dat u geen risico meer heeft op prijscorrecties. Ook dit risico neemt CHA van u over. Alleen afgekeurde declaraties vragen nog uw aandacht.
Uw voordelen
Controle
Controle op correctheid van uw declaraties, alle goedgekeurde declaraties gaan automatisch naar de zorgverzekeraar.
Inzicht
Via CHA-Online kunt u uw declaraties makkelijk aanpassen en herdeclareren.
Gemak
Volledige ondersteuning in uw declaratieproces en verwerking van alle aanvullende retourinformatie.
Zekerheid
Een gegarandeerde betaling op een vast moment van alle goedgekeurde declaraties. U heeft geen risico op prijscorrecties vanuit de zorgverzekeraar. Dit risico nemen wij van u over.
Hoe werkt het?
In deze video leggen wij u uit hoe het Zeker-Traject werkt. Met het Zeker-Traject kiest u voor volledige zekerheid over de juiste vergoeding, zonder risico op prijscorrecties.
Bekijk de video
Inbegrepen diensten
Met het Zeker-Traject kiest u voor het meest uitgebreide pakket. Hiermee bent u verzekerd van de juiste vergoeding voor uw declaraties.
Module Prijsbestanden
De afspraken die bepalen welke vergoedingen u krijgt, wisselen ieder jaar. Ook als het contract met een zorgverzekeraar doorloopt, kan uw kwaliteitsniveau veranderen wat vaak leidt tot een ander WMG-tarief. Dit maakt het complex om bij alle zorgverzekeraars voor alle middelen de juiste vergoeding te declareren. CHA helpt u hierbij met onze module Prijsbestanden.
Maandelijks worden de tarieven automatisch ingespoeld.
U bent verzekerd van de juiste vergoeding voor uw declaratie.
Dagtarief-Dienst
Met de Dagtarief-Dienst maken wij correcte dagtariefdeclaraties aan voor alle verzekeraars. U declareert het materiaal wat u hebt geleverd, en wij zetten die om naar correcte profieldeclaraties. Via CHA-Online kunt u dit hele traject volgen en houden wij maandelijks een Actielijst bij om te zorgen dat u altijd volledig declareert.
Advies over het best passende profiel voor uw patiënt.
Het aanleveren van uw hulpmiddelendeclaratie verloopt volgens het gebruikelijke aanleverproces.
Boekhoudkoppeling
Met de Boekhoudkoppeling zorgen wij dat uw boekhouding wordt bijgewerkt met de juiste financiële transacties van uw relevante declaratiegegevens. Dit doen wij voor Twinfield, Exact Online en Exact Globe.
Uw boekhouding wordt eenvoudiger en minder tijdrovend.
U bent verzekerd van een complete en correcte boekhouding.
De beste zorg leveren in uw apotheek
Daar heeft u alleen tijd voor als u zich niet continu hoeft te buigen over declaratie en facturatiestromen. Tegelijkertijd heeft u steeds vaker te maken met niet-gecontracteerde zorg, particuliere nota’s en de verkoop van OTC-producten. CHA kan u hierbij helpen! We verzorgen het volledige factureringstraject voor u, vanaf de eerste factuur tot aan de deurwaarder.
Testimonials
CHA geeft aan de apotheken duidelijk informatie terug. Hierdoor is het mogelijk je bedrijfsvoering te optimaliseren

Aan de slag met
CHA in vijf stappen
Wij begeleiden u stap voor stap naar een succesvolle start met ons declaratieplatform. Bent u aan boord en hebben wij uw contract voor de 20e van de maand ontvangen? Dan kunt u de eerstvolgende maand uw declaraties indienen! Wij zorgen voor een zorgeloze overstap naar ons declaratieplatform:
Plan een demo
Tijdens uw afspraak vertelt onze accountmanager meer over CHA en krijgt u een demo van het Traject dat het beste bij u past.
Een voorstel op maat
Wanneer u akkoord gaat met ons voorstel, stellen wij uw contract op. Zodra wij uw getekende contract hebben ontvangen, maken wij de overeenkomst compleet.
Uitleg van uw klantexpert
Nadat wij uw contract in orde hebben gemaakt, neemt onze klantexpert contact met u op. Tijdens het gesprek wordt u alles uitgelegd over ons declaratieplatform en hoe u uw declaraties kan indienen.
Aan de slag!
U kunt nu zelfstandig aan de slag! We kijken met u mee en controleren uw declaraties, retourinformatie én betaling.
Persoonlijk contact
Komt u er niet uit of heeft u vragen? Onze Servicedesk staat altijd voor u klaar. De Servicedesk is op werkdagen van 09:00 -17:00 uur bereikbaar via servicedesk@cha.nl of 070 411 22 20.
Heeft u nog vragen?
Wilt u meer informatie over wat CHA voor u kan betekenen? Of wilt u een vrijblijvende demonstratie wanneer het u uitkomt? Neem dan contact op met uw accountmanager Wilco Plug. Hij denkt graag met u mee over wat het beste bij u past. U kunt hem bereiken door gebruik te maken van de button.
Neem
contact op
Copyright © 2022
Clearing House Apothekers
Website created by Clic.nl
Hartelijk dank voor uw aanvraag!
Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Als u in de tussentijd vragen heeft, dan kunt u contact opnemen met onze Servicedesk via 070 411 22 20.
Hartelijk dank voor uw aanvraag!
Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Als u in de tussentijd vragen heeft, dan kunt u contact opnemen met onze Servicedesk via 070 411 22 20.