header-apothekers Apothekers

Zilveren Kruis: wijziging in artikelvergoeding

op .

Vanaf 1 februari 2022 wordt de CountAir® niet meer vergoed door Zilveren Kruis. Dit geldt ook wanneer het hulpmiddel voor longpatiënten in combinatie met een voorzetkamer wordt geleverd. 

Zilveren Kruis heeft kenbaar gemaakt dat de declaratiecodes voor de combinatieverpakkingen, CountAir® en voorzetkamer, per 1 februari 2022 worden gesloten. Zorg er daarom voor dat u al uw (her)declaraties over 2021 voor 1 februari instuurt. Anders worden deze afgekeurd door de verzekeraar. 

Lees het volledig bericht op de website van Zilveren Kruis

Aangepaste openingstijden rondom de feestdagen

op .

Rondom de feestdagen hebben wij aangepaste openingstijden. Houdt u dan ook rekening met de volgende wijzigingen:

  • Vrijdag 24 december 09:00-15:00 uur
  • Vrijdag 31 december 09:00-15:00 uur

Wij wensen u hele fijne feestdagen en een gezond en inspirerend 2022!

Vertrouwelijke informatie goed beveiligd op CHA-Online

op .

De beveiliging van vertrouwelijke informatie wordt steeds belangrijker. Vandaar dat we bij CHA-Online hebben gekozen voor verschillende manieren om uw informatie te beschermen.

Allereerst staat CHA-Online op een beveiligd netwerk dat is afgeschermd van het reguliere internet. U kunt alleen bij CHA-Online als u ook aangesloten bent op dit netwerk. Daarnaast is het inloggen beveiligd met een tweestaps-controle. Aanvullend op uw wachtwoord heeft u altijd een persoonlijke code nodig. Dit kan een UZI-pas zijn, maar ook een unieke pincode die u per e-mail van CHA krijgt. Tot slot kunt u via de beheer-modulezelf bepalen welke collega’s toegang krijgen tot CHA-Online en welke gegevens zij mogen zien.

CHA-Online is een vast onderdeel van het Basis-,Gemak- enZeker-traject. Daarbij maakt het niet uit hoeveel gebruikers u toegang geeft. U kunt dus alle collega’s die betrokken zijn bij de administratie van uw apotheek toegang geven tot CHA-Online. Daardoor is het niet meer nodig om deze informatie via e-mail met elkaar te delen. Wilt u meer weten over CHA-Online, neemt u dan contact op met onze Servicedesk via telefoonnummer 070 – 411 22 20 of per e-mail via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Button nieuws