header-apothekers Apothekers

Instellen gebruikersaccounts CHA-Online

op .

U kunt via het beheeraccount van CHA-Online zelf bepalen wie er binnen uw praktijk toegang heeft en welke rol deze persoon krijgt. Hiermee houdt u grip op de gegevens die medewerkers en/of uw boekhouder in kunnen zien. Er zijn vijf verschillende gebruikersrollen:

  • Financieel: met deze rol ziet iemand geen persoonsgegevens en kunnen er geen herdeclaraties worden ingediend.
  • Raadpleger: met deze rol kan iemand alle gegevens inzien, geen herdeclaraties insturen, maar wel declaraties crediteren.
  • Medewerker: met deze rol ziet iemand alle gegevens, maar kunnen er geen grote hoeveelheden herdeclaraties (bulk-acties) worden uitgevoerd.
  • Teamleider: met deze rol heeft iemand alle rechten.
  • Beheerder: met deze rol kan iemand in het beheeraccount van CHA-Online gebruikersaccounts aanmaken, muteren of verwijderen.

Instellen beheeraccount CHA-Online
Om persoonlijke accounts aan te kunnen maken, wijzigen of te (de)activeren, moet er éénmalig een beheeraccount ingesteld worden. Heeft u nog geen actief beheeraccount, neem dan contact op met Systeembeheer om het account in te stellen. Stuur hiervoor een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Voor een instructie om een gebruikersaccount aan te maken, te wijzigen of te (de)activeren, klikt u hier.

Declaraties aanleveren via declaraties@cha.nl

op .

Het e-mailadres dat u kunt gebruiken voor het aanleveren van uw declaraties is Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Het ZAP-mailadres is vanaf deze maand niet meer in gebruik. Ook kunt u uw declaraties via CHA-Online indienen. Voor meer informatie, klikt u hier.

Aanpassing IP-adressen CHA

op .

Binnen ons beveiligde CHA-netwerk vindt binnenkort een wijziging plaats. Op maandag 11 mei wordt de Firewall gemigreerd, waardoor de IP-adressen van onze servers wijzigen. Mogelijk dient u iets te wijzigen aan uw firewall-configuratie om toegang te blijven houden tot onze services zoals CHA-Online.

De nieuwe IP-adressen zijn:


Vragen?
Heeft u vragen over deze wijziging? Neem dan contact op met onze Systeembeheerders via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Meer artikelen...

Button nieuws