header-apothekers Apothekers

Opstellen Declaraties: aanleveren contracten voor 2020

op .

Het nieuwe jaar nadert inmiddels snel. Maakt u gebruik van de dienst Opstellen Declaraties en heeft u nieuwe contracten voor 2020 gesloten met verzekeraars, stuur deze dan naar ons op. Zo berekenen wij in 2020 de juiste prijzen van uw declaraties. Als u de informatie uiterlijk vrijdag 13 december 2019 bij ons aanlevert, dan garanderen wij dat deze prijzen vóór 1 januari 2020 correct in het inspoelbestand staan. Ook als u geen contract sluit, horen wij dat graag. U kunt uw contracten e-mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of faxen naar 070 – 411 22 50.

Rapportages bij CHA

op .

U wilt binnen uw apotheek zorgdragen voor een correcte administratie. Daarnaast hebt u vanuit de contracten met verzekeraars uitgebreide (stuur)informatie nodig. Wellicht helpen onze rapportages u hierbij. Zo bieden wij bijvoorbeeld de rapportage preferentie- en substitutiegraad en de rapportage factuur btw-specificatie. Hieronder leest u hier meer over.

Rapportage preferentie- en substitutiegraad
Met deze rapportage krijgt u inzicht in de preferentie- en substitutiegraad van de verstrekkingen binnen uw apotheek. Met deze maandelijkse rapportage houdt u controle en kunt u tijdig ingrijpen om naheffingen te voorkomen. U krijgt te zien welke niet-preferente leveringen zijn gedaan, zodat u direct actie kunt ondernemen.

Rapportage factuur btw-specificatie
De rapportage factuur btw-specificatie geeft u inzicht in de btw-bedragen die u hebt gedeclareerd en die, na de verwerking, zijn toegekend door de verzekeraar. Door in één overzicht het declaratiebedrag en het toegekende bedrag naast elkaar te zetten, kunt u de correcties direct afboeken. Het is hiermee duidelijk welke btw daadwerkelijk is vergoed, zodat uw de u de juiste aangifte doet. Uiteraard houdt CHA in dit rapport rekening met alle declaraties die u bij ons indient, inclusief de dagtarieven, creditfacturen en herdeclaraties.

Hebt u interesse in (een van) deze rapportage(s), neem dan contact met ons op, zodat wij u meer kunnen vertellen over de voorwaarden en kosten.

Onderhoud Vecozo 20 november

op .

Op woensdag 20 november 2019 vindt er onderhoud plaats aan de diensten van VECOZO. De website en de webservice van Vecozo zijn deze dag van 18.00 tot 24.00 uur niet toegankelijk. De Controle op Verzekeringsrecht blijft beschikbaar tijdens deze periode, met uitzondering van twee korte onderbrekingen.

Button nieuws