header-apothekers Apothekers

Donderdag 17 januari: uiterlijk aanleveren contractinformatie voor Opstellen Declaraties

op .

Eind januari ontvangt u als gebruiker van de dienst Opstellen Declaraties weer een nieuwe set inspoelbestanden. Hierin spoelen wij de prijzen in met een ingangsdatum van 1 januari 2019 op basis van de meest recente informatie. Zodoende kunt u, voordat u uw declaraties verzendt, een herberekening in uw AIS uitvoeren zodat u de juiste prijzen declareert.

De deadline voor het aanleveren van alle contractinformatie (varianten en tarieven), dus ook – indien van toepassing – vragenlijsten, losse modules en wachtwoorden van de online omgeving van de verzekeraar is donderdag 17 januari 2019.

U kunt deze informatie versturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of per fax via 070 – 411 22 50.

Onderhoud VECOZO 16 januari

op .

Op woensdag 16 januari vindt er van 18.00 tot 24.00 uur onderhoud plaats aan de diensten van VECOZO. De COV-controle blijft wel beschikbaar tijdens het geplande onderhoud, met uitzondering van twee korte onderbrekingen.

27 december: nieuwe release CHA-Online

op .

Volgende week is er weer een nieuwe release van CHA-Online. De grootste wijziging in deze release is een aanpassing in de menustructuur. We hebben de zoekopties voor facturen, opgeschoonde declaraties en opgeschoonde facturen in één scherm gezet. Dit scherm staat in het menu Overzicht bij de optie Facturen. Eerder waren de opgeschoonde declaraties en opgeschoonde facturen te zien in het menu Acties.

Sinds kort is het mogelijk om korte notities te maken bij het opschonen van regels. Het kwam echter regelmatig voor dat men vervolgens klikte op de knop Verzenden in plaats van Opschonen. Daarom wordt de knop Verzenden in de nieuwe release geblokkeerd wanneer er voor een opschoon-reden gekozen is.

De werking van CHA-Online bij het crediteren van een grote hoeveelheid regels is geoptimaliseerd. Hierdoor moet u vanaf de nieuwe release met gemak honderden regels in één keer kunnen crediteren.

Heeft u nog vragen over CHA-Online? Neem dan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met ons op.

Meer artikelen...

Button nieuws