• header-apothekers
  • header-verzekeraars

Opvraag prijsafspraken 2022

Als u gebruik maakt van het Zeker-traject of de inspoelbestanden van CHA, dan helpen wij bij het declareren van de juiste vergoedingen.

Bij onze inspoelbestanden doen we dat door maandelijks de juiste prijzen in uw systeem in te regelen. Wij kiezen daarbij voor een maandelijkse update zodat wij ook rekening kunnen houden met nieuwe artikelen, niet leverbare middelen en wijzigingen in het beleid van verzekeraars.

In het Zeker-Traject krijgt u ook deze inspoelbestanden maar doen we ook nog een prijscontrole op alle declaraties die u bij CHA aanlevert. Deze controle is als achterwacht voor als de inspoelbestanden niet volledig of tijdig zijn verwerkt of als er prijsafspraken zijn die het AIS niet kan toepassen.

Om ook in 2022 de juiste vergoedingen te kunnen berekenen, starten wij vanaf november met het opvragen van de prijsafspraken. Begin november sturen wij weer een overzichtelijk invulformulier naar de apotheken die gebruik maken van deze diensten zodat u de afspraken snel en gemakkelijk door kan geven. Heeft u voor die tijd vragen? Neemt u dan contact op met onze Servicedesk via telefoonnummer 070 – 411 22 20 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Button nieuws