• header-apothekers
  • header-verzekeraars

Clearing House Apothekers

Clearing House Apothekers (CHA) ondersteunt de declaratieverwerking en administratie van apothekers en zorgverzekeraars in Nederland. Al twintig jaar zorgt CHA voor correcte declaraties en administratieve ondersteuning in de farmacie. Door onze centrale en onafhankelijke positie kunnen wij betrouwbare oplossingen bieden voor de hele keten. Met onze kennis en flexibiliteit bieden wij passende oplossingen voor al onze klanten.

Diensten

CHA biedt verschillende diensten aan voor alle zorgverleners die geneesmiddelen of farmaceutische hulpmiddelen leveren. Door onze expertise kunt u uw administratie met een gerust hart aan CHA over laten zodat u zich kunt richten op uw praktijk en uw pat├źnten. De diensten van CHA zijn gebundeld in vier modules. Als u liever een oplossing specifiek voor uw praktijk wilt, kunt u ook kiezen voor maatwerk.

Informatie

Als landelijk expert heeft CHA veel kennis over het declaratietraject in de farmacie. Algemene informatie vindt u hier op deze website. Hebt u specifieke vragen over uw declaraties of uw praktijk? Neem dan contact op met onze Servicedesk.

Button nieuws