HomeTrajectenOver onsNieuwsContactCHA-Online
Basis-Traject
Het
Basis-Traject
biedt
u
de
vertrouwde
voordelen
van
centraal
aanleveren
van
uw
declaraties
bij
CHA.
Terug naar overzicht
Kies voor het Basis-Traject als u wilt profiteren van de vertrouwde voordelen van centraal aanleveren van uw declaraties bij CHA. CHA verwerkt de eerste retourinformatie vanuit de zorgverzekeraar. U blijft zelf verantwoordelijk voor de financiële administratie en het verwerken van de eventuele aanvullende retourinformatie.
Uw voordelen
Controle
Controle op correctheid van uw declaraties, alle goedgekeurde declaraties gaan automatisch naar de zorgverzekeraar.
Inzicht
Via CHA-Online kunt u uw declaraties makkelijk aanpassen en herdeclareren.
Gemak
Minimale ondersteuning in uw declaratieproces. U levert uw declaraties centraal aan bij CHA. U blijft zelf verantwoordelijk voor de financiële administratie.
Hoe werkt het?
In de video leggen wij uit wat het Basis-Traject voor u kan betekenen. Met het Basis-Traject kiest u voor de vertrouwde voordelen van centraal aanleveren van uw declaraties bij CHA, maar blijft u zelf verantwoordelijk voor de financiële administratie.
Bekijk de video
Aanvullende diensten
Met onze aanvullende diensten kunnen wij u een voorstel op maat aanbieden. Wilt u zeker zijn van de juiste vergoeding van uw declaratie? Heeft u declaraties voor de uitgifte van hulpmiddelen? Of bent u op zoek naar een gemakkelijke boekhouding? Dan kunnen wij u hierbij helpen!
Module Prijsbestanden
De afspraken die bepalen welke vergoedingen u krijgt, wisselen ieder jaar. Ook als het contract met een zorgverzekeraar doorloopt, kan uw kwaliteitsniveau veranderen wat vaak leidt tot een ander WMG-tarief. Dit maakt het complex om bij alle zorgverzekeraars voor alle middelen de juiste vergoeding te declareren. CHA helpt u hierbij met onze module Prijsbestanden.
Maandelijks worden de tarieven automatisch ingespoeld.
U bent verzekerd van de juiste vergoeding voor uw declaratie.
Dagtarief-Dienst
Met de Dagtarief-Dienst maken wij correcte dagtariefdeclaraties aan voor alle verzekeraars. U declareert het materiaal wat u hebt geleverd, en wij zetten die om naar correcte profieldeclaraties. Via CHA-Online kunt u dit hele traject volgen en houden wij maandelijks een Actielijst bij om te zorgen dat u altijd volledig declareert.
Advies over het best passende profiel voor uw patiënt.
Het aanleveren van uw hulpmiddelendeclaratie verloopt volgens het gebruikelijke aanleverproces.
Boekhoudkoppeling
Met de Boekhoudkoppeling zorgen wij dat uw boekhouding wordt bijgewerkt met de juiste financiële transacties van uw relevante declaratiegegevens. Dit doen wij voor Twinfield, Exact Online en Exact Globe.
Uw boekhouding wordt eenvoudiger en minder tijdrovend.
U bent verzekerd van een complete en correcte boekhouding.
De beste zorg leveren in uw apotheek
Daar heeft u alleen tijd voor als u zich niet continu hoeft te buigen over declaratie en facturatiestromen. Tegelijkertijd heeft u steeds vaker te maken met niet-gecontracteerde zorg, particuliere nota’s en de verkoop van OTC-producten. CHA kan u hierbij helpen! We verzorgen het volledige factureringstraject voor u, vanaf de eerste factuur tot aan de deurwaarder.
Aan de slag met
CHA in vijf stappen
Wij begeleiden u stap voor stap naar een succesvolle start met ons declaratieplatform. Bent u aan boord en hebben wij uw contract voor de 20e van de maand ontvangen? Dan kunt u de eerstvolgende maand uw declaraties indienen! Wij zorgen voor een zorgeloze overstap naar ons declaratieplatform:
Plan een demo
Tijdens uw afspraak vertelt onze accountmanager meer over CHA en krijgt u een demo van het Traject dat het beste bij u past.
Een voorstel op maat
Wanneer u akkoord gaat met ons voorstel, stellen wij uw contract op. Zodra wij uw getekende contract hebben ontvangen, maken wij de overeenkomst compleet.
Uitleg van uw klantexpert
Nadat wij uw contract in orde hebben gemaakt, neemt onze klantexpert contact met u op. Tijdens het gesprek wordt u alles uitgelegd over ons declaratieplatform en hoe u uw declaraties kan indienen.
Aan de slag!
U kunt nu zelfstandig aan de slag! We kijken met u mee en controleren uw declaraties, retourinformatie én betaling.
Persoonlijk contact
Komt u er niet uit of heeft u vragen? Onze Servicedesk staat altijd voor u klaar. De Servicedesk is op werkdagen van 09:00 -17:00 uur bereikbaar via servicedesk@cha.nl of 070 411 22 20.
Heeft u nog vragen?
Wilt u meer informatie over wat CHA voor u kan betekenen? Of wilt u een vrijblijvende demonstratie wanneer het u uitkomt? Neem dan Neem dan contact op met uw accountmanager Wilco Plug. Hij denkt graag met u mee over wat het beste bij u past. U kunt hem bereiken door gebruik te maken van de button.
Neem
contact op
Copyright © 2022
Clearing House Apothekers
Website created by Clic.nl
Hartelijk dank voor uw aanvraag!
Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Als u in de tussentijd vragen heeft, dan kunt u contact opnemen met onze Servicedesk via 070 411 22 20.
Hartelijk dank voor uw aanvraag!
Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Als u in de tussentijd vragen heeft, dan kunt u contact opnemen met onze Servicedesk via 070 411 22 20.