header-apothekers Apothekers

Testimonials

Ed van Ballegooie, apotheker
Apotheek 's-Gravenland, Capelle aan den IJssel

"Sinds eind 1992 ben ik eigenaar van een apotheek in Capelle aan den IJssel; eerst bijna 5 jaar in een noodapotheek en daarna verhuisd naar een gezondheidscentrum in de wijk Capelle 's-Gravenland. Al sinds het begin maak ik gebruik van de diensten van CHA. Naar mijn mening kan je als apotheek je werk farmaceutisch goed uitvoeren als je financiële afhandeling goed geregeld is; het een kan niet zonder het ander. CHA heeft door jarenlange ervaring bewezen een betrouwbare partij met veel know-how te zijn. Ik kan uitgaan van een duidelijke afhandeling van de declaraties en afspraken worden nagekomen. De medewerkers van de Klantenservice zijn vriendelijk en correct aan de telefoon, maar ook betrokken en hebben aandacht voor de persoon; dit waardeer ik. De Voor- en Najaarsbijeenkomsten zijn altijd leuke momenten om iedereen weer eens te zien."

Peter Brummelhuis, apotheker
A
potheek Heino, Heino

“In 2010 heb ik Apotheek Heino overgenomen van mijn vader die hier in 1980 is begonnen. De markt is de afgelopen tijd erg veranderd en daarom zijn we in de loop van de tijd meer gaan werken met CHA. De diensten bieden uitkomst om veel efficiënter te werken bij alle administratieve handelingen. Ik wil als apotheker farmaceutische zorg leveren en met nieuwe dingen bezig zijn en geen omkijken hebben naar de administratie. CHA neemt ontzettend veel werk uit handen. Het zal voor veel mensen een eye-opener zijn wat er eigenlijk allemaal mogelijk is. Ik ervaar daarnaast dat er goed wordt geluisterd naar de behoeftes en ideeën. Tijdens een uitleg over een dienst, hebben we het uiteindelijk over veel meer dan alleen dit onderwerp gehad; hoe gaat het in de praktijk, waar heb ik behoefte aan en wat kunnen we voor elkaar betekenen. Dit was voor mij heel positief.”

André Staphorst, Financial Controller
Poliklinische Apotheek Wilhelmina, Assen

“Toen ik in 2012 verantwoordelijk werd voor de financiële bedrijfsvoering binnen de Poliklinische Apotheek van het Wilhelmina Ziekenhuis Assen, kwam ik in aanraking met CHA. We wilden de destijds bewerkelijke declaratieprocessen efficiënter gaan inrichten . In deze tijd zijn farmacie en financiën onlosmakelijk met elkaar verbonden. Als je zelf niet zo’n fan bent van cijfers en administratie, dan is CHA echt een uitkomst. Maar ook voor controllers als ik is het zeker van toegevoegde waarde. Het ontlast je echt. De declaraties zijn centraal geregeld, je krijgt een snelle terugkoppeling, er is een grote diversiteit in overzichten en rapportages en men is klantgericht en klantvriendelijk. De Voor- en Najaarsbijeenkomsten van CHA zijn écht van toegevoegde waarde. Het is belangrijk om verbinding te zoeken met andere partijen. Met elkaar de zorg op een zo goed mogelijke en efficiënte manier proberen in te richten. ”

 

 

Button nieuws