header-apothekers Apothekers

Cursusaanbod

Het declaratieverkeer is voor apotheekhoudenden en hulpmiddelenleveranciers de afgelopen jaren steeds ingewikkelder geworden. Veranderingen in de manier waarop u moet declareren en de verschillende vergoedingsafspraken van verzekeraars, zorgen ervoor dat u steeds meer tijd kwijt bent aan uw administratie.

CHA biedt workshops op maat aan om het declaratieproces beter te beheersen. Tijdens de workshop – die volledig is gericht op de situatie binnen uw apotheek of organisatie – geeft een deskundige van CHA uitleg over het declaratietraject. Zo wordt er ingegaan op het werken in CHA-Online, maar ook specifieke aandachtspunten voor de apotheek, zoals bijvoorbeeld specifieke oorzaken van afkeuringen of prijscorrecties, zullen worden besproken.
Kortom, een perfecte manier om meer kennis op te doen over het declaratieproces en zo tijd te besparen.

Een maatwerk workshop kan volledig op uw wensen worden afgestemd. Bent u geïnteresseerd in een workshop op maat? Neemt u dan contact op met de Servicedesk via e-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of op telefoonnummer 070 – 411 22 20.

Button nieuws