header-home apothekers verzekeraars

Goed voorbereid voor de onderhandelingen 2022

op .

Het lijkt nog ver weg, maar in de komende maanden gaan zorgmakelaars en verzekeraars weer onderhandelen over nieuwe contracten voor de zorg die u in 2022 levert. Om een goed besluit te nemen over deze contracten, helpt het als u weet waar u marge heeft of juist geld toelegt.

Wij kunnen u hierbij helpen door op basis van uw declaraties te kijken naar de vergoedingen die verzekeraars uitkeren. Omdat wij kijken naar uw declaraties, sluiten onze rapporten aan op de zorg die u in het afgelopen jaar geleverd heeft – wat vaak een goede graadmeter is voor het komende jaar. Daarnaast kunnen wij ook zien welke vergoedingen daadwerkelijk zijn toegekend door verzekeraars zodat u een correcte weergave krijgt van uw omzet.

Heeft u behoefte aan inzicht in uw declaraties of vergoedingen? Neemt u dan contact op met onze Servicedesk. Afhankelijk van uw vraag kunnen wij, tegen meerkosten, een maatwerk rapport voor u maken. Onze Servicedesk is bereikbaar via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefoonnummer 070 – 411 22 20.

Button nieuws