header-home apothekers verzekeraars

Nieuw beveiligd CHA-netwerk

op .

Veel klanten van CHA maken gebruik van het beveiligde netwerk dat wij aanbieden, bijvoorbeeld om toegang te krijgen tot CHA-Online. Dit netwerk is begin maart bijgewerkt met de nieuwste updates om ook in de toekomst te blijven voldoen aan het hoogste beveiligingsniveau en tegelijkertijd goede service te blijven bieden. Voor u heeft dit twee gevolgen.
 
CHA-Online verhuist naar https://chaonline.cha.nl
Het webadres waar u CHA-Online kunt bereiken, is per 29 maart veranderd naar https://chaonline.cha.nl. Wij adviseren u dit nieuwe adres ook als Favoriet op te slaan in uw browser.
 
COV-controle
CHA biedt een service aan waarbij de COV-controle in uw apotheekinformatiesysteem (AIS) via ons verloopt. Als u gebruik maakt van deze service, dan dient het adres in uw AIS aangepast te zijn naar https://cov.cha.nl/covwebservice/v1/VZ801802.svc. Wij hebben dit al met de grote AIS-leveranciers afgestemd, waardoor dit adres goed zou moeten staan in uw systeem. Bij twijfel raden wij u aan dit nog te controleren in uw AIS. 

Omdat het CHA-netwerk afgeschermd is van het openbare internet, kan het zijn dat u bij het nieuwe adres de website nog niet te zien krijgt. Het nieuwe netwerk heeft ook een nieuw IP-Adres gekregen en mogelijk moet uw ICT-afdeling deze eerst bereikbaar maken. Als zij hulp hierbij nodig hebben, kunnen zij contact opnemen met ons Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
 
Heeft u nog vragen over deze wijziging? Dan kunt u natuurlijk contact opnemen met onze Servicedesk via telefoonnummer 070 – 411 22 20 of per e-mail via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
 

Button nieuws