header-home apothekers verzekeraars

Aanleveren van grote declaratiebestanden

op .

Wanneer u uw declaraties aanlevert via CHA-Online, dan bent u verzekerd van een veilige gegevensoverdracht. Het aanleveren gaat heel makkelijk door in het startscherm rechts bovenaan te klikken op het symbool met het pijltje (Declaratie(s) uploaden). Vervolgens kunt u al uw declaratiebestanden (maximaal 3 MB per bestand) uploaden. Is het bestand groter dan 3 MB, dan kunt u het bestand ‘inpakken’ met een ZIP-programma (zoals 7-ZIP). Of u klikt met uw rechtermuis op het bestand en kiest voor ‘Kopiëren naar’, ‘gecomprimeerde (gezipte) map’.

Aanleveren via e-mail
Wanneer u uw declaraties aanlevert via de e-mail (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.), is het van belang dat u deze verstuurt via een veilig e-mailadres, zoals bijvoorbeeld een ZAP- of E-zorg e-mailadres. Wanneer u gebruik maakt van CHA-Online, heeft u automatisch de beschikking over een ZAP-mailadres. Bij het gebruik van dit e-mailadres voor berichtenverkeer tussen u en CHA, weet u zeker dat de berichten beveiligd zijn.

Declaratiebestanden met wachtwoord
Het is niet mogelijk om declaratiebestanden in ons systeem te verwerken die worden klaargezet in een beveiligd portaal met wachtwoord of die als ZIP-bestanden zijn beveiligd met een wachtwoord. Houd u hier rekening mee bij het aanleveren van uw declaraties. Ook is het niet nodig om declaratiebestanden met een wachtwoord te beveiligen die worden aangeleverd via CHA-Online of een ZAP- of E-zorg e-mailadres.

Button nieuws