header-home apothekers verzekeraars

VGZ: apotheekprofielen 2020

op .

VGZ heeft in de afgelopen maand de apotheekprofielen die ze volgend jaar willen gebruiken berekend. Dit profiel is voor VGZ bepalend voor het tarief dat ze volgend jaar aan u vergoeden. Dit profiel wordt onder andere gebaseerd op een meting van patiëntervaringen en de verhouding preferente middelen wat u hebt geleverd. Meer informatie over deze profielen van VGZ kunt u vinden in deze uitleg van de verzekeraar.

Apotheken die een nieuwe overeenkomst hebben aangevraagd, hebben inmiddels via VECOZO een aanbod van VGZ ontvangen. Apotheken met een doorlopende overeenkomst worden binnenkort verder geïnformeerd door VGZ.

Wilt u dat CHA u helpt bij het correct declareren van deze tarieven, dan kan onze dienst Opstellen Declaraties interessant zijn. U geeft dan eenmalig door welke prijsafspraken u hebt gemaakt. Wij zetten deze om naar de juiste tarieven die u mag declareren. Deze tarieven worden door ons in uw systeem gezet en wij controleren bij al uw declaraties of ze kloppen met uw prijsafspraken. Wilt u meer informatie over deze dienst, neemt u dan contact op met onzeDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Button nieuws