header-home apothekers verzekeraars

Opstellen declaraties: wat kunt u van CHA verwachten

op .

Inmiddels zijn de onderhandelingen over de contracten voor 2020 in volle gang. De afspraken die in deze contracten gemaakt worden, bepalen onder andere de vergoeding die u volgend jaar per verzekeraar kunt declareren. Met de dienst Opstellen Declaraties maakt CHA dit zo gemakkelijk mogelijk voor u. 

Als u al gebruik maakt van deze dienst, zullen wij u vanaf begin november vragen of u (een kopie van) de nieuwe prijsafspraken aan ons toe kunt sturen. Wij vertalen deze afspraken dan naar inspoelbestanden voor uw WMG-tarieven, artikelprijzen en declaratieparameters (bijv. of de verzekeraar een preferentiebeleid voert). Bij deze opvraag, vragen wij u gelijk of u ook wilt dat wij particuliere prijzen voor u inregelen. Als u dit wilt, zetten wij die prijzen ook in onze inspoelbestanden. Wij zullen de eerste inspoelbestanden voor 2020 in december aanmaken zodat u goed voorbereid bent op het nieuwe jaar.

Als u nog geen gebruik maakt van deze dienst, maar wel zeker wilt weten dat u het afgesproken bedrag correct declareert, neemt u dan contact op met onze Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Button nieuws