header-home apothekers verzekeraars

Gebruik CHA-Online om datalekken te voorkomen

op .

Afgelopen week bleek dat de meeste datalekken door de zorgsector gemeld worden. De meest voorkomende vorm van een datalek is het versturen van gegevens aan de verkeerde ontvanger. Om dit risico te beperken, adviseren wij om zo veel mogelijk gebruik te maken van CHA-Online. CHA-Online is een beveiligde applicatie die alleen beschikbaar is als u toegang heeft tot het ZAP-netwerk. Dit netwerk is afgeschermd van het openbare internet als extra beveiliging.

Via CHA-Online hebt u toegang tot alle informatie rondom uw declaraties, retourinformatie en betalingen. U kunt deze informatie in CHA-Online bekijken of de overzichten met retourinformatie en betalingsspecificaties downloaden. Deze bestanden worden minimaal 1 jaar lang beschikbaar gesteld dus u hebt gelijk een centraal archief met alle relevante informatie.

U betaalt een vast bedrag per maand voor het gebruik van CHA-Online. U kunt dus alle collega’s die betrokken zijn bij de administratie van uw apotheek toegang geven tot CHA-Online. Daardoor is het niet meer nodig om deze informatie via e-mail met elkaar te delen. Wilt u meer weten over CHA-Online, neemt u dan contact op met onze Servicedesk via telefoonnummer 070 – 411 22 20 of per e-mail via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Button nieuws