header-home apothekers verzekeraars

Efficiƫnt boekhouden met CHA-Online en de Administratieve Koppeling

op .

Iedere apotheek wil tijdig en correct betaald worden voor de middelen en diensten die ze levert. Vandaar dat u maandelijks uw declaraties naar de verzekeraars stuurt. Maar om daarna te controleren of de betaling van de verzekeraar ook aansluit bij de zorg die u hebt geleverd, is lastig: er worden prijscorrecties uitgevoerd en declaraties afgekeurd. Die afkeuringen kunt u de ene keer wel herdeclareren en een andere keer is het bedrag echt oninbaar.

Om dit allemaal bij te houden, kunt u het best gebruik maken van CHA-Online. In CHA-Online ziet u per maand welke declaraties u hebt ingestuurd, wat de status is en welk bedrag is uitbetaald. Alle afkeuringen worden automatisch op Actielijsten gezet zodat u direct aan de slag kan om herdeclaraties in te sturen. Een afkeuring die oninbaar is, kunt u ‘opschonen’, zodat u weet dat dit bedrag niet geïnd kan worden bij de verzekeraar.

Als u CHA-Online combineert met de Administratieve Koppeling wordt alles wat u in CHA-Online doet automatisch in uw boekhouding bijgewerkt. Het enige wat u nog hoeft te doen, is akkoord geven op de boekingen die u van CHA ontvangt. Wilt u meer weten over hoe CHA u kan helpen om het declaratieproces zo efficiënt mogelijk te maken, neemt u dan contact op met onze Servicedesk via telefoonnummer 070 – 411 22 20 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Button nieuws