header-home apothekers verzekeraars

Afkeuringen parkeren in CHA-Online

op .

CHA-Online biedt sinds dit voorjaar de optie om afgekeurde declaraties te parkeren. Normaal gesproken wilt u natuurlijk zo snel mogelijk een herdeclaratie insturen. Maar dat is niet altijd mogelijk, bijvoorbeeld omdat een machtiging ontbreekt, of omdat de declaratie onterecht is afgekeurd en de storing nog niet is verholpen. In dat soort situaties, is het makkelijk om deze afkeuringen even apart te zetten.

Om een afkeuring te parkeren, klikt u op de Actielijsten onderin uw scherm, bijvoorbeeld de Declaratie-acties. U kiest de afkeuring die u apart wil zetten en klikt op deze regel. Er opent dan een scherm met links onderin de knop Parkeren. Als u hier op klikt, wordt u gevraagd om een label in te vullen. Dit mag alles zijn wat u helpt om deze afkeuring later terug te vinden. 

Als u het label bewaart, wordt uw actie geparkeerd en kunt u hetzelfde label later nog een keer gebruiken om andere afkeuringen met hetzelfde label te parkeren. Zo kunt u dit label gebruiken om geparkeerde acties te groeperen - bijvoorbeeld alle afkeuringen van anticonceptiva parkeert u met het label "Anticonceptie onterecht afgekeurd".

De geparkeerde acties worden uit uw lijst met openstaande acties gehaald en op een aparte lijst gezet. Iedere keer als u inlogt, ziet u links onderin hoeveel afkeuringen er geparkeerd zijn. Zo hebt u een reminder dat deze afkeuringen nog niet opgelost zijn en raken ze niet uit beeld. Zodra de storing is verholpen, gaat u naar de lijst met geparkeerde afkeuringen en kunt u deze opnieuw insturen.

Zo houdt u in CHA-Online een schone actielijst met afkeuringen die u direct op kan lossen en heeft u een overzicht met afkeuringen die meer tijd kosten. Wilt u meer weten over CHA-Online, neemt u dan contact op met onze Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Button nieuws