header-home apothekers verzekeraars

Beveiligde retourinformatie

op .

De afgelopen jaren is er steeds meer aandacht voor de beveiliging van persoonsgegevens. Ook in uw declaraties staat privacygevoelige informatie, zoals gegevens over uw patiënten en geleverde medicatie. Vandaar dat het belangrijk is dat deze informatie goed wordt beschermd. Dit betekent in de dagelijkse praktijk helaas wel dat er meer stappen nodig zijn bij de verwerking van uw declaraties en retourinformatie. Een van die stappen is dat alle retourinformatie die CHA met apotheken deelt, volgens de huidige privacywetgeving beveiligd moet worden. Hiervoor bieden wij twee opties.

We zetten alle retourinformatie op CHA-Online. CHA-Online is een beveiligde applicatie die afgeschermd is van het openbare internet. Als u bent ingelogd gaat u in het menu links naar de optie CHA-info en vervolgens kiest u voor de optie Rapportages. Hier vindt u alle retourinformatie die CHA in het afgelopen jaar heeft verstuurd. 

Als u de retourinformatie liever per e-mail wilt ontvangen, moeten wij dit in een beveiligd ZIP-bestand aan u sturen. U ontvangt dan eerst een e-mail met een beveiligde bijlage. Daarna versturen we een apart bericht met het wachtwoord om dit ZIP-bestand te openen. Omdat de bijlage beveiligd is, dient u gebruik te maken van WINZIP (betaald) of 7ZIP (gratis) om het bestand te openen.

Als u nog vragen hebt, kunt u contact opnemen met onze Servicedesk via telefoonnummer 070 – 411 22 20 of per e-mail via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Button nieuws