header-home apothekers verzekeraars

Aanleveren van uw declaraties

op .

U kunt uw declaraties op twee manieren bij ons aanleveren, namelijk uploaden via CHA-Online of versturen via de e-mail.

Aanleveren via CHA-Online
Wanneer u uw declaraties aanlevert via CHA-Online, dan bent u verzekerd van een veilige gegevensoverdracht. Het aanleveren gaat heel makkelijk door in het startscherm rechts bovenaan te klikken op het symbool met het pijltje (Uploaden declaraties). Vervolgens kunt u al uw declaratiebestanden (maximaal 3 MB per bestand) uploaden.

Aanleveren via e-mail
Wanneer u uw declaraties aanlevert via de e-mail (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.), is het van belang dat u deze verstuurt via een veilig e-mailadres, zoals bijvoorbeeld een CHA- of E-zorg e-mailadres. Wanneer u gebruik maakt van CHA-Online, heeft u automatisch de beschikking over een CHA-mailadres. Bij het gebruik van dit e-mailadres voor berichtenverkeer tussen u en CHA, weet u zeker dat de berichten beveiligd zijn.

Declaratiebestanden met wachtwoord
Het is niet mogelijk om declaratie-bestanden in ons systeem te verwerken die worden klaargezet in een beveiligd portaal met wachtwoord of die als ZIP-bestanden zijn beveiligd met een wachtwoord. Houd u hier rekening mee bij het aanleveren van uw declaraties.

Button nieuws