header-home apothekers verzekeraars

Maandagavond 15 april: nieuwe release CHA-Online

op .

Op maandagavond 15 april is er weer een nieuwe release van CHA-Online. Hierin wordt het mogelijk om acties (factuur, patiënt of declaratie) te parkeren. Het kan voorkomen dat u nog zaken moet uitzoeken of dat er tijd overheen gaat voordat u acties op CHA-Online in behandeling kunt nemen. Het is in deze gevallen handig om de acties even te verplaatsen, zodat u ze op een later moment kunt uitvoeren.

Acties parkeren
U kunt een actie parkeren door de regel aan te vinken en onderaan het scherm te kiezen voor de optie ‘Parkeren’. U kunt de acties parkeren onder verschillende (zelf aan te maken) labels. U krijgt – voordat de actie definitief wordt geparkeerd – de melding dat de gekoppelde declaraties (het andere deel van het declaratiesetje) ook zullen worden geparkeerd.

Geparkeerde acties bekijken
De geparkeerde acties zijn te bekijken (en eventueel te de-parkeren of op te schonen) via het veld ‘Geparkeerde’. Let er hierbij op dat de periode standaard staat ingesteld vanaf de 1e dag van de afgelopen declaratiemaand (zoals ook geldt voor de openstaande acties). Om een langere periode te bekijken, kunt u dit aanpassen in het datumveld ‘Gemeld tussen’. U kunt ervoor kiezen geparkeerde acties met specifieke parkeerlabels te bekijken. Geef dit aan in het veld ‘Filter op parkeerlabel’.

Labels aanmaken en beheren
De parkeerlabels kunnen worden aangemaakt via de Parkeren-knop, maar ook via de instellingen-knop bovenaan de pagina. Hierbij kiest u voor ‘Beheer parkeerlabels’ en kunt u labels aanmaken, aanpassen of verwijderen.

Acties de-parkeren
Ga bij de acties naar het veld ‘Geparkeerde’ en pas eventueel de meldingsdatum aan. Vervolgens kunt u regels selecteren die u wilt terugzetten naar de acties of direct wilt opschonen.

Naast het parkeren van acties, is het vanaf deze release ook mogelijk om te filteren op wmg-tariefcode of artikelnummer.

Heeft u nog vragen over CHA-Online? Neem dan contact met ons op!

Button nieuws