header-home apothekers verzekeraars

27 december: nieuwe release CHA-Online

op .

Volgende week is er weer een nieuwe release van CHA-Online. De grootste wijziging in deze release is een aanpassing in de menustructuur. We hebben de zoekopties voor facturen, opgeschoonde declaraties en opgeschoonde facturen in één scherm gezet. Dit scherm staat in het menu Overzicht bij de optie Facturen. Eerder waren de opgeschoonde declaraties en opgeschoonde facturen te zien in het menu Acties.

Sinds kort is het mogelijk om korte notities te maken bij het opschonen van regels. Het kwam echter regelmatig voor dat men vervolgens klikte op de knop Verzenden in plaats van Opschonen. Daarom wordt de knop Verzenden in de nieuwe release geblokkeerd wanneer er voor een opschoon-reden gekozen is.

De werking van CHA-Online bij het crediteren van een grote hoeveelheid regels is geoptimaliseerd. Hierdoor moet u vanaf de nieuwe release met gemak honderden regels in één keer kunnen crediteren.

Heeft u nog vragen over CHA-Online? Neem dan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met ons op.

Button nieuws