header-home apothekers verzekeraars

Opstellen Declaraties: prijsafspraken 2018

op .

Binnen de dienst Opstellen Declaraties gebruiken wij uw contractinformatie om te zorgen dat u de juiste bedragen declareert. Voor het inregelen van de afspraken voor 2018 ontvangen wij graag al uw farmacie- en hulpmiddelencontracten voor 2018. Indien u nog niet alle contracten hebt, hoeft u niet te wachten maar kunt u ook alvast aanleveren wat wel bekend is. Op deze manier hebben wij de tijd om alle prijzen correct in ons systeem te zetten. Ook als u geen contract sluit of wanneer een contract doorloopt, horen wij dat graag. Bent u aangesloten bij PACT of Alliance zorgmakelaar, dan hoeft u geen contracten op te sturen. Wij krijgen de afspraken centraal aangeleverd van deze partijen. Het aanleveren kan op twee manieren:

  • Inscannen en e-mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Faxen naar 070 – 411 22 50

Wanneer?
Wij verzoeken u om de contracten die u voor 2018 hebt gesloten zo spoedig mogelijk aan ons door te geven. Wanneer u momenteel al contracten in uw bezit hebt, dan ontvangen wij deze graag om de afspraken tijdig te kunnen verwerken. Wanneer wij uw prijsafspraken uiterlijk vrijdag 8 december binnen hebben, dan staan de prijzen gegarandeerd in het inspoelbestand van januari 2018.

Interesse in de dienst voor 2018?
Maakt u nog geen gebruik van de dienst Opstellen Declaraties, maar wilt u graag weten welke voordelen deze dienst u biedt? Neem dan contact op met onze Servicedesk via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefoonnummer 070 – 411 22 20 voor het opvragen van informatie.

Button nieuws