header-home apothekers verzekeraars

Vernieuwde retourinformatie CHA

op .

Zoals aangekondigd in de Nieuwsbrief special van december 2016, heeft CHA haar retourinformatie vernieuwd.

Vanaf deze week is het Verwerkingsverslag opgedeeld in twee onderdelen. Eerst ziet u per factuur alle afgekeurde declaraties. Na het vermelden van alle afkeuringen volgt het tweede deel met alle prijscorrecties. Op deze manier kunt u de retourinformatie gerichter verwerken door eerst te concentreren op het indienen van de herdeclaraties en daarna een verklaring te zoeken voor de prijscorrecties.
De tweede verandering aan de Verwerkingsverslagen is dat wij voor de deelnemers aan het Postbus Plus-Traject de retourinformatie van het CHA-Traject en de Postbus-verzekeraars voortaan in een verslag verwerken. Zo hebt u een compleet overzicht met alle retourinformatie. 

Naast de aanpassingen in het Verwerkingsverslag heeft CHA ook haar IDEA-rapport aangepast. Dit rapport stuurt CHA namens de CHA-verzekeraars die een IDEA-contract toepassen zodat u de berekening kunt controleren. De grootste verandering in dit rapport is dat u vanaf deze maand nog maar 1 Excelbestand ontvangt met daarin drie tabbladen.

Heeft u nog vragen aar aanleiding van de retourinformatie? Neemt u dan contact op met onze Servicedesk via telefoonnummer 070 - 411 22 20 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Button nieuws