header-home apothekers verzekeraars

16 oktober: Najaarsbijeenkomst CHA 2015

op .

Op vrijdag 16 oktober organiseren wij de CHA Najaarsbijeenkomst 2015.

Op deze middag gaan wij met elkaar in gesprek over de (doorgeleverde) bereidingen. Iedere maand wordt er voor € 7,7 miljoen aan bereidingen geleverd. Deze groep geneesmiddelen staat onder druk na de aanscherping van vergoedingsvoorwaarden en de uitspraak dat deze middelen alleen mogen worden geleverd indien er een-op-een contact is tussen bereider en patiënt.

In een interactief debat onder leiding van Martin Favié spreken wij met Henk Eleveld van Menzis, Hans Waals van apotheek de Magistrale Bereider (partner van Fagron) en Paul Lebbink van de Transvaal apotheek over de gevolgen van deze ontwikkelingen.

U bent vanaf 15.00 uur van harte welkom op het kantoor van CHA aan Nassaulaan 11 in Den Haag, waarna het programma aanvangt om 15.30 uur. De middag wordt om 17.30 uur afgesloten met een borrel.

Online registratie kan via www.cha.nl/najaarsbijeenkomst-2015. Wij hebben slechts een beperkt aantal plekken beschikbaar, meld u dus tijdig aan.

Hebt u nog vragen, neemt u dan contact op met het Secretariaat via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of op telefoonnummer 070-411 22 00.

Button nieuws