header-home apothekers verzekeraars

Uitsluiten GVS-bijbetaling in declaratie ONVZ

op .

Met ingang van 1 januari 2018 vergoed ONVZ geen GVS-bijbetaling meer op de aanvullende verzekering die al door de fabrikant, groothandel of een andere partij (terugbetalingsregeling) worden vergoed. Dit had tot gevolg dat de declaratie in zijn geheel werd afgewezen. Met ingang van mei 2018 voeren wij op verzoek van ONVZ een extra controle uit. Hierdoor wordt een declaratie waarbij er sprake is van een GVS betaling welke door andere partijen wordt vergoed, tot het GVS limiet vergoed. De GVS-bijbetaling kan hierdoor weer rechtstreeks bij ONVZ gedeclareerd worden. Voor eerder afgewezen declaraties is het mogelijk om de GVS-bijbetaling bij herdeclaraties via CHA-Online uit te sluiten. Hiervoor kiest u bij de GVS-indicatie voor ‘Wordt door andere partij gedeclareerd’. Hebt u hier nog vragen over, neemt u dan contact op met onze Servicedesk op telefoonnummer 070 – 411 22 20 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Nieuwe privacywetgeving: verwerkersovereenkomst

op .

Vanaf 25 mei 2018 is de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van kracht. Dit betekent dat u een verwerkersovereenkomst moet hebben met alle partijen die in opdracht van de apotheek gegevens verwerken. Wij hebben onlangs een verwerkersovereenkomst beschikbaar gesteld op CHA-Online en verstuurd naar het bij ons bekende e-mailadres. Indien u hier nog niet op heeft gereageerd, dan willen wij u vragen dit alsnog voor 25 mei te doen. Heeft u de verwerkersovereenkomst gemist of heeft u hier nog vragen over, neemt u dan contact op met onze Servicedesk via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefoonnummer 070 – 411 22 20. Wanneer uw apotheek onderdeel is van een keten, kunt u ervan uitgaan dat wij de verwerkersovereenkomst centraal met uw keten afstemmen.

Extra onderhoud VECOZO 24 mei

op .

Donderdag 24 mei vindt er tussen 18.00 en 20.00 uur extra onderhoud plaats aan de diensten van VECOZO. Het onderhoud vindt plaats op de productieomgeving van VECOZO. In het genoemde tijdskader zijn de diensten 5 tot 10 minuten beperkt beschikbaar.

Meer artikelen...

Button nieuws